Våra partners

Vi är stolta och glada över alla våra fantastiska partners som genom sitt stöd bidrar till att göra verklighet av Assars dröm om att skapa gamingevent för barn.

Projektet genomförs med stöd av Jordbruksverket och Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling. Tack till våra största finansiärer som möjliggör gamingevent för barn på landsbygden och bidrar till en levande landsbygd.

Stort tack till Hyrporslin
Hyrporslin gjorde eventet möjligt genom att bidra med bord och stolar till alla spelare. 

Stort tack till Knislinge Budoklubb
Ett av målen med DayHack är att uppmuntra gamingintresserade barn och ungdomar att även ägna sig åt rörelse och sport. Därför är vi glada att Knislinge Budoklubb kommer att vara på plats under DayHack för alla som vill prova på Judo, Ju Jutsu, Självförsvar, eller bara springa av sig och göra kullerbyttor tillsammans med budoklubbens duktiga ledare.

Stort tack till Klevland Reklambyrå
Bistår med drift och underhåll av vår hemsida.

Shark gaming
Vi vill tacka vår fantastiska sponsor Stark gaming som har bidragit med fina priser till våra tävlingar och turneringar på nästa DayHack den 29 februari.

Eventpartners

Stort tack till våra sponsorer som på ett ovärderligt sätt hjälpt oss att förverkliga Assars dröm om att skapa gamingevent för barn.

Våra hjältar

Marcus Nygren (Edvira) | Andreas Persson (Netlight Consulting) | Fredrik Persson (Östra Göinge kommun) | Lizette Scheich | mamma och pappa